Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni
01.09.2023

2023-2024 adli yıl açılış programı Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin ERKAYA, Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Serkan ERDOĞAN, Akhisar Kaymakamı Murat KÜTÜK, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Hüseyin BORAZAN, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, Manisa Barosu yönetim kurulu üyesi Fatih Meriç, Cumhuriyet Savcıları, Hakimler, Avukatlar ve Adliye Personelinin katılımı ile gerçekleşti.

"2023-2024 Adli Yıl Açılış törenine teşriflerinizden büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. En içten ve samimi duygularımla hepinizi selamlıyorum.
Vatandaşlarımızla ve tüm insanlığa adalet, özgürlük, sağlık ve refah getirmesi dileği ile yeni adli yılı açılışını yapmış bulunuyoruz. Türkiye Cumhuriyetini kuran ve bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum. Geçmiş yıllarda kaybettiğimiz meslektaşlarımızı, yargı şehitlerimizi, vatanımız uğruna can veren güvenlik güçlerimiz ile  vatandaşlarımızı minnet ve rahmet ile anıyorum.  Yargıya ilişkin önemli konuların toplumun bilgisine sunulduğu adli yıl açılış törenleri, bu özelliği nedeniyle yargının şeffaflığı ve hesap verebilirliği bakımından da önemli bir işleve sahiptir. Bu vesileyle çok kıymetli vatandaşlarımıza ve aziz milletimize saygılarımı sunuyorum.    
Hepiniz hoş geldiniz."         

 

Adres

İnönü Mahallesi 144 Sokak No:128 45200 Akhisar/MANİSA

Telefon

0 236 414 20 04 (6 hat)

0 236 413 94 82 (İnfaz Bürosu) Faks

E-Posta

akhisarcbsisaretadalet.gov.tr (Medya İletişim Bürosu)